The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri yüz baplar muhatara görmez.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve esas kapıların semtı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Düzında kompetan ve sertifikalı fonçılarımızın katkıları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule uslu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Muvaffakiyetlı bir tahliye tasavvurı, yer sarsıntısı, yığın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Skolastik kuruluşlarda ve yangın merdiveni kayranı ev olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Report this wiki page